Rreth Nesh

Publikuar me 18-5-2013

 Historiku
 
Kompania CMD u themelua në vitin 2010 nga ing. Zejnullah Fetahu me bashkpunëtorë.
Puna e korrekte e stafit dhe përkrahja në vazhdimsi e klientëve ka ndikuar që CMD  të depërtojë shpejt në treg dhe të ketë shërbimet më të mira.
 
CMD filloi punën me:
                        ·         Zhvillimin programeve,
                        ·         Web faqeve dhe
                        ·         Dizajn
 
Programet fillestare në vazhdimsi janë zhvilluar duke u perfeksionuar secilën herë më shumë.
 
Tani kemi një gamë të gjerë të produkteve (software) dhe jemi të gatshëm të zhvillojmë cdo produkt sipas kërkesës tuaj.
                                                                   
   Misioni
 
Misioni ynë është që për kërkesat dhe problemet tuaja të ofrojmë zgjidhje përmes gjuhës së teknologjisë.
Ky mision përmbushet vetëm atëher kur klientët tanë janë të kënaqur dhe ne arrijmë që në vazhdimsi të përkrahim kërkesat e tyre me zhvillimin e produkteve të reja apo përmirësimin e atyre ekzistuese.
 
  Vizioni
 
Vizioni ynë është që CMD brenda pesë vitesh të jetë kompania lider në ofrimin programeve (software) në Kosovë. Ndërsa brenda dhjetë vitesh të specializohet për një produkt me të cilin do të  jetë fuqishëm e pranishme në tregun europian.